توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند

مسکو: غرب خواهان صلح در اوکراین نیست

مسکو: غرب خواهان صلح در اوکراین نیست نماینده روسیه در سازمان ملل از سیاسی کاری کشورهای غربی علیه روسیه در این نهاد انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۲ - ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 11
کد خبر: ۱۵۴۰۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، «واسیلی نبنزیا» نماینده دائم روسیه در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: ما اکنون با سیاسی کاری کشور‌های غربی در روند فعالیت‌های سازمان ملل علیه روسیه مواجه هستیم و غرب تلاش می‌کند تا امور را به نفع خود منحرف کند.

بر این اساس، نبنزیا در نشست مجمع عمومی سازمان ملل برای بررسی پیش نویس قطعنامه پیشنهادی اوکراین و آمریکا که همه پرسی‌های الحاق مناطق شرقی اوکراین به روسیه را محکوم می‌کند، گفت: مواضع غرب بیانگر این است که خواهان صلح در اوکراین نیست و ناتو برای تشدید تنش‌ها در اوکرین تلاش می‌کند. غرب برای حفظ مواضع خود تلاش می‌کند و از عرصه اوکراین برای مقابله با روسیه سوء استفاده می‌کند.

وی با بیان این که اغلب ساکنان دونباس، خرسون و زاپروژیا الحاق به روسیه را آزادانه انتخاب کردند افزود: پیش نویس قطعنامه پیشنهادی آمریکا درباره همه پرسی‌های الحاق، گامی دیگر برای ایجاد شکاف در سازمان ملل است. اکنون خطر تهدیدات کی یف به علت پمپاژ تسلیحات غرب به اوکراین بیشتر شده است.

نماینده روسیه همچنین گفت: ما از جامعه جهانی می‌خواهیم به جنایات رژیم کی یف و تلاش آن برای سوق دادن ناتو به سوی مقابله با روسیه توجه داشته باشد. ما به تمامیت ارضی اوکراین احترام می‌گذاریم، ولی باید در چارچوب اصل احترام به حق تعیین سرنوشت به این تمامیت ارضی نگاه کرد.

نبنزیا در پایان گفت: رژیم کی یف مشروعیت خود را برای روسی زبان‌های اوکراین از دست داده است و ما در طول هفت سال گذشته شاهد جنایت‌های کی یف علیه آن‌ها بودیم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار